Welkom bij Restaurant De Goedendag - Ontdek een smaakvolle ervaring in het schilderachtige Lissewege. Laat je verwennen met een heerlijke lunch, kies uit onze uitgebreide à la carte menu-opties of laat je verrassen door een van onze speciale arrangementen. Marnick en zijn gepassioneerde team staan klaar om je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Bij Restaurant De Goedendag draait alles om tafelen en logeren in stijl. Stap binnen in een wereld van culinaire hoogstandjes, waar je wordt omringd door een warm en gezellig karakter. Laat je verrassen door de creatieve gerechten die met vakmanschap worden bereid en geniet van de perfecte combinatie van smaak, presentatie en gastvrijheid.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen lunch of een uitgebreid diner, ons menu biedt een scala aan heerlijke opties die voldoen aan de meest veeleisende smaakpapillen. Onze chef-kok en zijn getalenteerde team werken uitsluitend met verse en lokale ingrediënten om de meest verfijnde gerechten te creëren. Daarnaast bieden we speciale arrangementen aan die zorgen voor een extra vleugje magie aan je culinaire reis. Laat je verrassen door onze chef's menu's, waarbij elk gerecht zorgvuldig is samengesteld om je smaakpapillen te prikkelen en te verwennen.

Bij Restaurant De Goedendag gaat het niet alleen om het heerlijke eten, maar ook om de algehele ervaring. Het charmante en gezellige interieur creëert de perfecte setting voor een ontspannen en stijlvolle avond uit. Ons attente personeel zorgt ervoor dat je je vanaf het moment van aankomst welkom voelt en staat klaar om aan al je wensen te voldoen.

Kom naar Restaurant De Goedendag en laat ons je verwennen met culinaire hoogstandjes en een warme gastvrijheid in het prachtige Lissewege. Geniet van een unieke culinaire ervaring waarbij je zintuigen geprikkeld worden en je jezelf kunt onderdompelen in een gezellige ambiance.

Praktische gegevens Restaurant De Goedendag in Lissewege

Telefoonnummer + 32 50 54 53 35
Website www.degoedendag.be
E-mail info@degoedendag.be
Prijsklasse €€€
Locatie Lisseweegs Vaartje 2,
8380 Lissewege
Plan je route naar Restaurant De Goedendag Lissewege
Restaurant De Goedendag

Andere restaurants in Lissewege

Restaurant 't Pakhuis

't Pakhuis in Zeebrugge bereidt heerlijke dagverse visgerechten, met…

Rederskaai 7, 8380 Zeebrugge
Gault&Millau
Visrestaurant Blue Lobster
Visrestaurant Blue Lobster

Heerlijke zeevruchten en visgerechten vind je bij The Blue Lobster, een…

Tijdokstraat 9, 8380 Zeebrugge
Beach Club
Clubhuis Alberta
Clubhuis Alberta

Geniet van een lekkere maaltijd met zicht op de haven van Zeebrugge!

Omookaai 1, 8380 Zeebrugge

Press ESC to close