Ontdek de gastronomische schat van Lissewege in het betoverende Hof Ter Doest, het restaurant van de gastvrije familie Dendooven. Hier worden levensgenieters verwend met een culinaire ervaring van topklasse. Geniet van de warme ontvangst en ontspan in een gezellige sfeer, waar een ongedwongen service en uitmuntende gerechten centraal staan, geheel volgens de beste Vlaamse traditie.

Bij Hof Ter Doest worden je smaakpapillen betoverd met verrukkelijke gerechten die met liefde en vakmanschap worden bereid. Onze chef-kok en zijn gepassioneerde team werken uitsluitend met de beste ingrediënten, waarbij ze de rijke Vlaamse culinaire tradities in ere houden. Van klassieke gerechten tot eigentijdse creaties, elk gerecht is een ware streling voor de zintuigen.

Kom naar Hof Ter Doest en laat de familie Dendooven je verwennen met een onvergetelijke culinaire ervaring in het pittoreske Lissewege. Ontdek de verrukkelijke smaken, de gezellige sfeer en de uitmuntende service die ons restaurant te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen en je te laten proeven van het beste dat de Vlaamse keuken te bieden heeft.

Praktische gegevens Restaurant Hof Ter Doest in Lissewege

Telefoonnummer +32 50 54 40 82
Website www.terdoest.be
E-mail info@terdoest.be
Prijsklasse €€€
Locatie Ter Doeststraat 4,
8380 Lissewege
Plan je route naar Restaurant Hof Ter Doest Lissewege
Restaurant Hof Ter Doest

Andere restaurants in Lissewege

Restaurant De Goedendag

Welkom bij Restaurant De Goedendag - Ontdek een smaakvolle ervaring in…

Lisseweegs Vaartje 2, 8380 Lissewege
Martins Visrestaurant

Belgische visklassiekers  zoals gebakken sliptongetjes  en…

Sint-Donaaskerkstraat 19, 8380 Zeebrugge
Gault&Millau
Amuzee
Amuzee

Op de zeedijk van Zeebrugge kun je je bij Amuzee laten verrassen door…

Zeedijk 12-13, 8380 Zeebrugge

Press ESC to close