In Bredene heeft het sushi restaurant "Wu-Shi" een opmerkelijke prestatie geleverd. Dit sfeervolle etablissement, geboren uit een diepe liefde voor de Japanse keuken, is recent toegevoegd aan de gerenommeerde Gault&Millau gids 2024. Frank Wu, die van zijn hobby een succesvolle carrière maakte, heeft met Wu-Shi niet alleen een speciale plek in de harten van fijnproevers gecreëerd, maar ook de enige vermelding in Bredene in deze populaire gids behaald.

Van Hobby tot Hoogstaande Gastronomie

Het verhaal van een droom die werkelijkheid werd: Frank Wu en zijn partner, de krachten achter Wu-Shi, vertellen hoe hun fascinatie voor de Japanse keuken is omgezet in een bloeiende onderneming. Ze lieten hun reguliere carrière achter zich om hun dromen te volgen, wat resulteerde in een gezellig en gastvrij restaurant. Hier staan sushi en andere authentieke Aziatische gerechten centraal. Bezoekers kunnen zich verheugen op delicatessen zoals zelfgemaakte gyoza en inside-out sushi met zalm en avocado, zorgvuldig gegarneerd met masago. Elk gerecht wordt met aandacht en precisie bereid, waarbij zelfs de sojasaus huisgemaakt is.

Met zijn opname in de Gault&Millau gids heeft Wu-Shi (12/20)  zich niet alleen als een belangrijk restaurant in Bredene gevestigd, maar ook erkenning gekregen voor de kwaliteit en creativiteit in de keuken. Deze vermelding bevestigt de succesvolle combinatie van traditionele technieken en innovatieve recepten die Wu-Shi biedt. Voor liefhebbers van de Aziatische keuken biedt een bezoek aan Wu-Shi een unieke gastronomische belevenis, waar elke maaltijd een ontdekkingstocht is, mogelijk gemaakt door de inzet en het talent van Frank Wu en zijn team.

Wu-Shi Sushi Bredene

  • Adres: Dorpstraat 22, 8450 Bredene
  • E-mail: wu_shi_sushi@hotmail.com
  • Telefoon: +32 499 11 29 77
  • Website: wu-shi.be